Citat:
Īn prealabil postat de kiralina
Esti absurd!omul si-a ales un nick ce il defineste oarecum,ce ai vrea sa faca ,sa spuna ca e un vierme pacatos si nevrednic,cum ,in mod exagerat,multi se definesc?faptul ca se considera bun,nu inseamna ca ii vede pe ceilalti rai,cum nici daca eu ma consider frumoasa nu inseamna ca ii vad pe toti urati!ce logica de 2 lei e asta a ta?poti sa fii obiectiv si sa te vezi si pe tine cum esti,dar si pe altii! omule bun,schimba nickul in OMUL RAU,OMUL TICALOS,OMUL CU CIOMAGUL IN MANA,OMUL CU TOPORUL IN GEANTA,ca sa poate crede cristi ca il vezi in mod obiectiv!
|
logica asta de 2 lei(cum spui tu,ce autoritate te face sa o numesti asa?)este logica unui sfant nu-mi apartine mie care sunt un nemernic,din orgoliu(mai am de lucru la acest capitol)nu mi se pare normal ca cineva sa traga de maneca un frate de-al lui pentru ca a facut o succesiune de mesaje care contineau scrieri ale marelui nostru parinte,eu de altfel imi recunosc neputinta,imi cer iertare dar dumneata stimata Katalina nu vezi acest lucru,cum de altfel nu intamplator unii oameni nu simt mare lucru la mormantul Santului Parinte,cum nu intamplator maicutele se poarta urat,cum nu intamplator o cruce de pe trunchiul unui pom e vazuta ca fiind altceva.Inca o data imi cer iertare celor pe care i-am suparat,sincer,iar aceasta logica de 2 lei stimata Katalina e a Sfantului Maxim Marturisitorul daca nu ma insel.