View Single Post
Vechi 30.08.2010, 17:34:42
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul

In aceasta ordine de idei, va pot marturisi ca sotia mea lucreaza in sistemul sanitar, asistent medical intr-un spital ce trateaza TBC-ul. Ca familie resimtim din plin "binecuvantarile" cu care ne onoreaza sitemul in aceste zile. Mediul acesta (TBC) este unul din cele mai degradante nu numai pentru pacient dar si pentru personalul din aceste spitale. Nu stiu unde in Europa, un asistent intr-un spital TBC ar accepta sa lucreze pentru 1000 (o mie) de lei, deci putin peste 200 euro, pe luna? Asta in conditiile in care mediul este infect, echipamente de protectie nu exista si sitemul te batjocoreste constant.
Va rog sa ma credeti ca simt din plin frustrarea celor din sistemul medical, mai ales ca venitul sotiei, de peste doi ani, reprezinta peste 80% din totalul veniturilor din familie, astfel fiind vital pentru noi.

Vina preotilor pentru aceasta situatie este doar aceea ca poate nu se roaga mai abitir pentru tara asta! Poporul lui Israel de multe ori a cazut si multi fii ai sai au murit de mania Domnului Dumnezeu, dar Domnul si-a intors fata catre ei cu blandete de fiecare data cand dreptii au facut rugaciune. La noi fie nu mai sunt oameni drepti si vom muri cu toti, fie sunt dar nu se roaga, stiu ei de ce, fie sunt, se roaga, dar Domnul inca nu vrea sa ia seama; mai avem de patimit!

Dar oare numai preotii trebuie sa se roage domnule Dumitru? Dumneavoastra de la cine asteptati solutii? De la unul ca Boc sau ca Videanu? Iar imi vine sa ma scutur a lehamite, brrrrr.......!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de sanatate multa ca sa nu ajungeti la spital. Acolo nu mai este decat Dumnezeu.
hmmm,
Par Gheorghe, citesc si ma intristez....
Imi pare rau pentru tine ca gindesti asa...."Mediul acesta (TBC) este unul din cele mai degradante nu numai pentru pacient dar si pentru personalul din aceste spitale" si ca nu ai recunoscut in acestea o posibilitate de a te mintui si tu si sotia ta prin lucrarea inimi in actiune...ACESTEA sunt SANSELE pe care vi le-a dat Dumnezeu pentru a te sfintii, sa ajutati bolnavii de TBC prin actul "IUBIRII IN ACTIUNE"...

UITI DE HRISTOS, omule a lui Dumnezeu!...Hristos cind s-a bagat printre leprosi, paduchiosi si handicapati si bolnavi urit mirositori si "degradanti" NU a cerut beneficii si protectie sociala si NU s-a plins de batjocura!

Gindeste-te bine de ce ti-ai ales aceasta meserie de preot, tu si alti preoti care se ascund pe aici sub alte pseudonime nastrusnice!..oare este doar pentru a primi oameni la spovada, si a te foi toata ziua prin altar?...nu cred! Eu nu zic ca toti sunt capabili de dragoste pentru cel nemernicit si urit mirositor ca Maica Theresa, dar macar sa nu ne plingem ca nu cistigam CIT TREBUIE

..si mai vorbim ca s-a apostaziat Occidentul. GRESIT! Occidentul a trecut de la vorbe la fapte, de la ritualuri seci si ne-productiva in multe cazuri(dar buna la teschelie), la iubirea aproapelui in actiune(dar aia doare si pute)!..prin respect la toate nivelele de guvernamint. La ei religia iubirii s-a revarsat in afara..a parasit biserica, nu a ramas in cladire.
Da, intradevar occidentaliiin parte au parasit bisericile, dar au umplut societatile de caritate si de voluntari prin spitalele de bolnavi terminali, isi deschid usile si inimile tuturor nevoiasilor. Priveste doar ce fac cu tiganii si alti saraci goniti de noi..pe care nici nu-i lasam sa intre in biserica.

De la aceasta mentalitate stagnanta, din pacate, treburile merg in jos

Last edited by andreicozia; 30.08.2010 at 17:41:44.
Reply With Quote