View Single Post
Vechi 30.08.2010, 18:19:53
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
hmmm,
Par Gheorghe, citesc si ma intristez....
Imi pare rau pentru tine ca gindesti asa...."Mediul acesta (TBC) este unul din cele mai degradante nu numai pentru pacient dar si pentru personalul din aceste spitale" si ca nu ai recunoscut in acestea o posibilitate de a te mintui si tu si sotia ta prin lucrarea inimi in actiune...ACESTEA sunt SANSELE pe care vi le-a dat Dumnezeu pentru a te sfintii, sa ajutati bolnavii de TBC prin actul "IUBIRII IN ACTIUNE"...
Mai ce mai cautati acul in carul cu fan! De unde stii dumneata care este raportarea mea sau a sotiei mele la misiunea sociala? Esti rautacios la adresa preotilor, asta se vede clar si esti subiectiv din cine stie care motive. N-as vrea sa spun ca este din micimea sufleteasca sau intelectuala; nu te cunosc. Poate ai ceva motive "binecuvantate".

Oricum, raman la parerea ca mediul dintr-un spital TBC este foarte degradant, la nivel uman si social, ba si profesional (pentru personal); asta, bineinteles in sistemul nostru sanitar, ca despre asta scriam. Din apostrofarile domniei tale cred ca ai tradus (oare de ce?) ca am afirmat ca cei care au TBC nu sunt vrednici de atentie. Eu te-as invita sa faci misionarism caritabil intr-un spital de acest gen si apoi sa facem comparatii "fata catre fata", cine este mai tare. Sunt foarte serios cand afirm asta, se poate aranja; doar trei luni! Daca nu ai sa raspunzi invitatiei mele, poate ar fi bine sa te cercetezi putin si sa vezi cat din fiinta ta este altruism si cat este egoism. Esti rautacios si ca sa te arati mare (ca importanta) incerci sa micsorezi pe oricine se afla in preajma ta, pentu ca dumneata nu vrei, sau nu poti, creste. Repet, mediul este degradant (vino si gusta!) nu persoanele sunt degradante.

Acestea sunt sansele pe care Dumnezeu ni le-a dat spre mantuire, zici? Ai vorbit ca un intelept si daca nu te-ai fi aratat fariseu poate te foloseai de aceasta intelepciune si in viata proprie. Te si contrazici in acelasi timp: fie Biserica are o lucrare mantuitoare ce se bazeaza si pe opera caritabila si deci este nevoie de multe Biserici si preoti chiar in spitale fie nu este nevoie de asa ceva pentru ca dumneata nu dai nici doi bani pe aceasta lucrare si atunci iei in ras ceea ce imi sugerezi mie (o lucrare "IUBIRE IN ACTIUNE"); iar asta se poate traduce ca blasfemie.

Daca chiar iti pare rau pentru mine, iti multumesc si te rog sa faci o rugaciune si pentru mine, pacatosul! Am sa ma rog si eu pentru dumneata si poate ne vom mantui amandoi, cu mila lui Dumnezeu, nu din faptele noastre ca sa nu ne mandrim.
Reply With Quote