View Single Post
Vechi 30.08.2010, 20:01:36
iliana iliana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.08.2009
Locație: alexandria
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Ar trebui sa-si treaca in pomelnic numele cu care a fost botezat, cu acest nume a fost "declarat" in fata Sfintei Treimi, cu acest nume trebuie sa ceara ajutor. Exista preoti pe acest forum care ne pot confirma acest lucru. Amintiti-va slujba botezului, sau mergeti la biserica si ascultati-o atunci cand se desfasoara. Nici diminutive, nici nick-name-uri, nici porecle, doar numele de botez trebuie trecut pe pomelnic.
Da stiu acest lucru dar exista un risc ca spunandu-i ca este infiat poate avea un soc ,poate pleca de acasa sau sa faca vreo prostie ,s-au vazut atatea cazuri.Cum am spus stie ceva dar refuza sa accepte adevarul.La virsta lui nu e suficient de matur sa inteleaga .Asta e problema.Nu a intrebat si nu l-a interesat niciodata cel putin asa pare,deci nu poti asa din senin sa-i spui numele tau de botez e altul.Eu ca matusa a lui nu am curaj sa-i spun adevarul.Am scris toate astea pentru ca abia ieri la Biserica m-am gandit la ce i-am facut noi toti acestui copil, traieste saracul in minciuna .
Va multumesc mult pentru raspuns.