View Single Post
Vechi 30.08.2010, 21:43:53
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
logica asta de 2 lei(cum spui tu,ce autoritate te face sa o numesti asa?)este logica unui sfant nu-mi apartine mie care sunt un nemernic,din orgoliu(mai am de lucru la acest capitol)nu mi se pare normal ca cineva sa traga de maneca un frate de-al lui pentru ca a facut o succesiune de mesaje care contineau scrieri ale marelui nostru parinte,eu de altfel imi recunosc neputinta,imi cer iertare dar dumneata stimata Katalina nu vezi acest lucru,cum de altfel nu intamplator unii oameni nu simt mare lucru la mormantul Santului Parinte,cum nu intamplator maicutele se poarta urat,cum nu intamplator o cruce de pe trunchiul unui pom e vazuta ca fiind altceva.Inca o data imi cer iertare celor pe care i-am suparat,sincer,iar aceasta logica de 2 lei stimata Katalina e a Sfantului Maxim Marturisitorul daca nu ma insel.
o ultima lamurire:crucea aceea este incrustata de om,insa multi vor a crede ca e mana Domnului,dar nu e;intre maicile de la Prislop,ca de altfel si in alte manastiri,sunt cateva poame foarte acre,cat despre simtirea speciala de la mormantul parintelui,hai sa fim seriosi,nu toti is setati sa lesine langa cruce de emotie!asa ca ''nesimtirea" unui om sau comportamentul neadecvat al unuei maici nu spune nimic despre omul care trece prin cele 2 situatii mentionate.....nici eu nu am picat in coma de bucurie la Prislop,dar urmarea dragostei mele ptr loc si parinte au fost cateva vise splendide in care Arsenie Boca a a parut intr-un fel anume si mi-a spus anumite lucruri!asa ca,uita ca daca nu simti ceva anume la mormant,esti de 2 lei,nevrednic,etc!