View Single Post
Vechi 30.08.2010, 22:32:32
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO Vezi mesajul
sunteti ciudat, judecati sectarii dar citit cartile lor. Va dati seama cat sunteti de ciudat/a?
Gandirea ta e protestanta si e o gandire omeneasca . Ma mir ca nu ai citit ultima postare si nu te-a furnicat putin in constinta ta. Dar ca sa iti arat ce gandire slab orientata ai( si nu vreau sa imi dai dreptate si sa vezi doar ca esti pe un drum gresit) iti spun in felul umator: citeam acele carti deoarece nici macar nu stiam ca nu am voie in mod normal sa le citesc.Asta se intampla mai demult Dar apoi pot citi din cartile voastre ca sa arat unde va rataciti sau unde gresiti. Cunoasterea nu e un pacat! Inca o data eu nu mai citesc carti sectante poate doar le rasfoiesc!Citeam! Si fara o cunoastere destul de buna a credintei tale e un mare risc acesta! Dar daca NU CITEAM ACESTE CARTI ma faceai habotnic si indoctrinat! Cum ai da-o cu voi tot prost este! Aici ai putea sa judeci daca am sau nu dreptate.
cat despre turma ba a degenerat ba nu a degenerat. Sa zicem ca 2 oameni au pastrat aceasta credinta. Nu contrazice atatea parabole din Nt care ne arata ca aceasta imparatie se va raspandi pe intreg pamantul? Apoi Luther a mostenit aceasta credinta de la cineva sau a format-o el? Urmareste logica!