View Single Post
Vechi 31.08.2010, 08:25:51
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
adevarul expus de dvs. cum ca acel citat al unui sfant ar valora 2 lei spune totul despre competentele dvs. doamna sau domnisoara,in opinia dvs. noi nu stim nimic,iar dvs.sunteti intruchiparea adevarului(ati fost de fata cand s-a sculptat crucea respectiva pe acel copac?cum de altfel nici eu n-am fost cand s-a format,dar incerc sa nu privesc lucrurile sfinte cu ochi de lut,nu as vrea sa cred ca ati imprumutat din comportamentul unor maicute de acolo,dar asa-mi lasati impresia).Cu speranta ca nu v-am suparat,va doresc tot binele si mai multa clementa fata de aproapele,pana la urma toti suntem niste nefericiti
1.nu am fost de fata cand s-a sculptat,dar o mica de la Prislop a spus ca un student l-a teologie a sculptat crucea acum multi ani.2.eram sigura ca asta vei intelege din ce am spus despre M.M.,insa detaliez,sa pricepi ce am vrut a spune:a fi considerat sfant nu inseamna ca tot ce spui are nota de adevar absolut.daca M.M.afirma ca omul ce se considera bun pe sine ii considera rai pe altii,nu inseamna ca are si dreptate.afirmatia lui e o tampenie,fara suparare!nu voi da un yes smerit oricarei afirmatii emanate de un sfant.si sfintii gresesc.doar Dumnezeu e fara pata!