View Single Post
Vechi 31.08.2010, 12:01:36
52ZIZO 52ZIZO is offline
Banned

Data înregistrării: 24.06.2010
Locație: Japonia
Religia: Ortodox
Implicit dumneavoastra mi-ati vorbit foarte urat, recititi mesajele ca sa amintiti

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Nu stiu cine ti-a vorbit urat.
Stiti foarte bine, sunteti dumneavoastra catre ati spus despre mine ca aiurez, ca nu judec deloc, chioara, mincinoasa, ca sunt sectanta....etc. Oricine citeste mesajele dvs. gaseste aceste ocari ce mi-ati atribuit.

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Dar tu il parasesti pe Domnul poate si din anumite interese(sotul tau). Ce zici ?
Eu nu il parasesc pe Domnul, din contra il caut si il iubesc.. Dar "3 dragostea de Dumnezeu aceasta este: Să păzim poruncile Lui; și poruncile Lui nu sunt grele. " Am fost ortodoxa doar cu numele pana acum. In aceste timpuri cercetez Scriptura pentru ca vreau sa merg inainte incercand sa fiu ascultatoare de Cuvantul Sau indiferent de biserica ce voi merge. Totodata vreau explic sotului meu ca daca nu se converteste la adevarata voia lui Hristos nu are sens sa o faca intr-o biserica ce nu face voia lui Dumnezeu. De ce? pentru ca Domnul Iisus si-a dat viata pentru el si pentru toti ce vor sa-l iubeasca.
Domnul Iisus a zis o data pentru totdeauna in Ev. dupa Matei ca doar cei ce asculta de Dumnezeu vor intra in Imparatia Sa. "21.Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. "

Dar cred ca scriu fara folos pentru ca dumneavoastra in loc sa raspundeti veti gasi din nou ocari ca sa mi le atribuiti. Ca doar Domnul nu mintea cand spunea:
"Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.
19. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște.