cine are minte sa ia aminte
am sa fiu probabil din nou acuzat(si poate pe buna dreptate)ca am o frecventa mare a mesajelor,dar vreau sa mai citez din cartea,,Fericirea de a cunoaste calea''A.BOCA(cu lacrimi)--Luand crucea pe umeri,strange-o cu putere,si du pana la sfarsit chinul incercarilor,sfasierea durerilor,si primeste cu bucurie piroanele intristarilor,ca pe o coroana a slavei,si aruncat in fiecare zi in lancile ocarilor,si lovit cu pietrele tuturor necinstelor,varsand lacrimi in loc de sange(ca totul izbuteste plansul de fiecare zi),vei fi mucenic.De te vei ruga din suflet pentru cei ce te necajesc,si le vei face bine dupa puterea ta,te-ai facut adevarat,asemenea Tatalui tau preainalt,si dobandind din aceasta inima curata,in ea vei vedea pe Dumnezeu,pe care nimeni nu L-a vazut vreodata,nu ziceti ca oamenii nu vad lumina dumnezeiasca,sau ca e cu neputinta in vremea de acum,niciodata aceasta nu-i cu neputinta,prieteni,ci e foarte cu putinta celor ce voiesc,dar numai celor a caror viata le-a adus curatirea de patimi,si le-a facut curat ochiul cugetarii.---mi-e atat de drag Parintele Arsenie,fie binecuvantat
|