Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Intre tine si talharul de pe cruce exista o foarte mare diferenta. Extrem de mare. A stat alaturi de Iisus pe crucea lui, a vorbit cu Iisus, se afla in pragul mortii sale cand mantuirea depindea de un gest facut in ultimile clipe ale sale de viata. Tu esti in tara straina, acum incepi sa studiezi Biblia, dupa ce aproape 50 ani ai stat in intuneric, si l-ai ignorat pe Dumnezeu.
|
Ai dreptate l-am ignorat pe Dumnezeu dar sunt sigura ca el ma iarta ca doar e mort pentru a ierta pacatele celor ce se caiesc si vor sa mearga pe strada ce duce spre mantuire. Vrei sa spui ca nu ma iarta??
Citat:
ai primit influiente din civilizatia japoneza. Adevarat se spune in Patericul egiptean:`` A spus avva Arsenie: monahul străin în țară străină să nu se amestece în cele de acolo, și va avea pace.
|
``
te confunzi din nou, aici se refera la MONAH. Cum citesti? Nu se refera la mine, nu-mi este adresat mie acest avertisment. Nu esti de acord? ca doar nu-s monah eu :))
Citat:
Intrebarea pe care o pui in final va trebui sa o pui in clipa dinaintea mortii tale, nu acum. Atunci cand te vei afla in pragul mortii sa te gandesti ce ai facut in viata si sa te intrebi: eu nu am nici un merit dar ala de pe cruce avea?
|
1)GRESESTI pentru ca contrazici cuvantul lui Dumnezeu!!! de ce nu vrei sa citesti Scriptura?? ce te opreste? Dumnezeu ne spune ca ASTAZI daca auzi vocea Lui sa nu-ti impietresti inima ci sa-i dai ascultare. Verifica daca nu crezi: Evrei cap 3 vers 17: "7. De aceea, precum zice Duhul Sfânt: "Dacă veți auzi astăzi glasul Lui,
8.Nu vă învârtoșați inimile voastre,"
Tu care ma acuzi ca ma departez de Domnul nu cunosti Cuvatul Sau?? cand ma judeci folosesti alte masuri si nu ceea ce va folosi Dumnezeu la judecata Sa. deci....duta sa cunosti mai intai ce spune Dumnezeu in Cuvantul Sau apoi citeste si Sf. Parinti.
2)GRESESTI!! pot sa mor intr-un accident intr-o secunda, pot sa ma culc si sa nu ma mai trezesc, nu? asa ca mai bine ma intreb acum si incerc sa corectez viata mea in asa fel sa plac lui Dumnezeu. Pentru ca il iubesc vreau sa ascult de EL, intelegi? Pot sa-L iubesc si eu sau doar parintii Ortodocsi il pot iubi? E mort pt toti Domnul sau doar pt unii? Cel caruia i s-a iertat mai mult il iubeste mai mult, intelegi acum??
Citat:
Dumnezeu este extraordinar de bun cu tine, ca ti-a dat timp sa lucri pentru mantuirea ta
|
Adevarat, ma iubeste mult Dumnezeu, altfel nu ar fi murit pentru mine (stergandu-ma de pacate) ca ca-mi dea dreptul de a invia si de a trai viata veacului.
Nu pt ca mi-a dat timp sa lucrez pt mantuirea mea caci contrazici Scriptura care zice asa: "5.El ne-a mântuit, nu din faptele cele întru dreptate, săvârșite de noi, ci după a Lui îndurare"
Citeste Scriptura sa vezi cat ai sa intelegi de mult. Si Dumnezeu te invita la aceasta. Printre timp eu imi permit sa-ti trimit o imbratisare sincera ala japoneza >:d<