Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Iarta-ma, draga mea! Probabil voi spune o prostie care te va revolta si mai mult, dar dupa cate ma cunosti, nu-mi sta in caracter sa ma abtin in astfel de cazuri. A fi posedat inseamna a fi stapanit de cel rau. Iar cel rau se simte bine acolo fiindca tu faci ce faci si nu vrei sa-l scoti afara, oricat s-ar stradui ceilalti. Cred ca pe el trebuie sa-l "scuipi" afara cu orice pret. Stiu ca ai suferit, dar dupa manifestarile tale, dupa duritatea mesajelor pe care le lasi, se pare ca nu ai scapat definitiv. Au gresit maicutele de la Prislop? Am inteles si eu asta, dar hai sa le iertam si sa ne rugam pentru ele, ca daca ne privim pe noi vom vedea mult mai multe pacate. Pentru ale lor, nu vom plati noi decat in masura in care incercam sa le punem la zid!!! Ca a gresit fata de tine Parintele Teofil Paraianu? Nu privi superficial! Nimic pe lume nu-i intamplator. Ar fi trebuit sa-ti dea de gandit acest lucru, nu sa judeci aspru un om batran si bolnav, caruia tocmai i s-a tulburat odihna, sau rugaciunea catre Dumnezeu. Cine n-a avut dezamagiri cu anumiti duhovnici? Si? Dumnezeu ne cere rabdare si-i permite diavolului sa ne puna la incercare prin orice metoda. Iar noi ce facem? Dam cu bata-n balta, incercand sa ne luam de piept si cu Dumnezeu ca si-a permis sa ne scoata din rand si sa ne aseze din nou la coada... Eu cred ca stie El bine... DE CE!!!
|
Nu ai inteles nimic!renunt!a fi virulent in mesaje nu inseamna ca esti posedat!preferi o carpa bleaga?nu sti de fapt ce inseamna posesia demonica!cum e omul vertical si ferm in pozitia lui si in ceea ce crede,pac ,e posedat!nu asta e posesia!e timpul sa faci niste vizite pe la anumite manastiri!