Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO
Ai dreptate l-am ignorat pe Dumnezeu dar sunt sigura ca el ma iarta ca doar e mort pentru a ierta pacatele celor ce se caiesc si vor sa mearga pe strada ce duce spre mantuire. Vrei sa spui ca nu ma iarta??
|
Am spus eu ca nu te iarta? te rog, de o mie de ori te rog nu da alte interpretari spuselor mele. Chiar trebuie de fiecare data sa iti explic ce am vrut sa zic? Asa de greu sunt inteleasa eu de tine? Iaca sa explic ce am vrut sa iti zic, credeam ca intelegi: nu te compara cu talharul de pe cruce ca nu e bine. ca intre tine si el e diferenta mare de tot. nu are legatura cu iertatul tau sau al altcuiva. am vrut sa iti arat ca intre modul de mantuire al talharului si modul tau de mantuire este diferenta mare. Si am mai vrut sa iti arat ca tu ai avut pana acum 50 ani timp sa lucri pentru mantuire si nu ai folosit si mai ai de acum inainte cat o vrea Domnul , sa faci acest lucru. pe cand talharul, i-a mai ramas o clipa sa o foloseasca spre mantuire. Dumnezeu da fiecaruia dupa cum i se cuvine. Talharului o clipa, tie o viata.