Citat:
În prealabil postat de 52ZIZO
te confunzi din nou, aici se refera la MONAH. Cum citesti? Nu se refera la mine, nu-mi este adresat mie acest avertisment. Nu esti de acord? ca doar nu-s monah eu :))
|
Draga mea, monahii sunt bun exemplu pentru noi mirenii, de cum trebuie sa ne comportam. Adica acest sfat e bun monahilor dar nu e bun noua mirenilor? Of, of, Violeta te rog sa incerci sa intelegi in profunzime ceea ce spun eu. Aici am vrut sa iti atrag atentia sa fii atenta sa nu te amesteci, sufleteste vorbind, in invataturile lor , a japonezilor, Ca tu apartii acestui neam romanesc, vrei nu vrei, esti crestina, si fara sa iti dai seama, daca nu esti atenta, acele influiente straine ajung sa iti modifice usor modul de gandire. asta este cauza ca nu poti vedea adevarul in anumite aspecte din Scriptura.
Vezi, invatatura crestina ortodoxa are intotdeauna inteles adanc. Crede-ma ca e un sfat foarte bun cel dat in citatul postat de mine. e bun de luat in seama de tine acolo in tara straina si de fiecare crestin ortodox care se afla departe de biserica crestina.
Apropo: ti-am spus ca Sfinti parinti se adresau in primul rand calugarilor si in al doilea rand noua mirenilor, tuturor care vor sa citeasca si sa invete din sfaturile lor.