Citat:
Īn prealabil postat de kiralina
parintele Teofil era un vizionar,a vazut ce altii nu vedeau!...
|
Harul de "inainte-vazator", nu apare apasand pe telecomanda. Chiar aici pe acest topic, se facea referire la un moment in care Parintele Arsenie, s-a rugat sa-i spune despre cineva...
Prima zi cand am mers la Parintele Ciprian, m-a "citit" de parca ma cunostea de-o viata. Nu mi-a facut molivta si nu m-am spovedit. Nu eram "pregatit" dinainte sa spun ceva si m-am pomenind vorbind ca si cum n-as fi fost eu, iar asta dupa vreo 60 de scunde de tacere, cand ne priveam unul pe celalalt si cand el a spart gheata cu un zambet si cu o intrebare: "Ei, cum e? Nu-i asa ca-i bine?"
Acum, dupa nici doua luni, am revenit la el, dupa ce inainte cu o seara tocmai vorbiseram vreo doua minite si m-a ajutat cu cazarea. Era obosit abatut, si cred ca il durea si capul ingrozitor. Nu m-a recunoscut. M-a luat punctual, intrebandu-ma de pacatele tineritii, scriind pe un biletel un canon cam lung. In final, cand am spus ceva fara importanta (dupa parerea mea) si-a revenit si a dat biletelul la o parte. "Dar tu ai mai fost la mine! TOATA BINECUVANTAREA MEA! Continua sa faci ceea ce faci. Si vino cand poti cu familia!" Modul cum a spus "Toata binecuvantarea" mi s-a parut ca o spune din strafundul sufletului. Si nu se referea la ce fac eu pe-aici, ci la cu totul altceva...
Deci, trebuie sa intelegem ca si "vazatorii cu duhul" au scaparile lor. Te-a sarit randul? Asa a vrut Dumnezeu. Ridica-te si ia-o de la capat! Intr-o zi vei fi rasplatita, iar bucuria aceea o sa vrei s-o spui la toata lumea!...
...........
Citat:
Īn prealabil postat de kiralina
(...)m-am smerit destul... (...)
|
Foarte relevant! No coment!