Citat:
În prealabil postat de Scotianul
,
Concluzia a fost ca: ,,Intr-o tara in care la o populatie totala de 16 milioane aproape 1 milion sint musulmani se poate ajunge usor la o explozie de proportii. Rupturile nu sint conjucturale ci profunde.
|
Scoty, adevarul nu-l afli din comunicatele astea de presa politizate, scopul carora este numai unul PUR DE LUPTA POLITICA.
Eu am luat un curs in studii de multiculturalism si printre rinduri "am citit" un mesaj complet diferit venit de la un profesor universitar care devenise prietenos cu noi.
Ideea centrala este SUPRAVIETUIREA ECONOMICA A OCCIDENTULUI, in conditiile in care ESTUL nu mai sta la coada vacii si il serveste pe Masta' Smith colonialistul ci detine aceleasi tehnologii de virf PENTRU A DICTA IN ZONA sau PENTRU A AJUNGE PE LUNA!... Aici este cheia intelegerii dinamicii demografice musulmanilor, chinezilor, ai altii catre VEST.
Revenind la supravietuirea economica, politicienii iau FOARTE SERIOS in consideratie pe cei care fac 10 copii ii si educa corespunzator, sever, pentru a deveni cetateni CONTRIBUABILI societatii, in opozitie cu copiii localnicilor anglo-saxoni pe baza carora daca am ramine am muri de foame, acestia din urma terminind numai facultati de "balet" adica filosofii, psihologii, din astea usurele, frectioare la picior de lemn..de care banuiesc ca stii daca ai o vechime in Vest. Acestea se intimpla in timp ce paki indienii si persanii iau cu asalt medicina ingineria, computer science!
Alt aspect(ca sunt mai multe unghiuri esentiale)
Cei care fac 10 copii creaza o explozie de joburi! ! ! 10 chirii, 10 oameni care merg la munca si cistiga bani nu ramin acasa "virgini" cu mamica si taticu pina la 35-40 de ani locuind in basement-uri....dupa care cei 10 au 10 telefoane, 10 plati de gaz, cumpara 10 case, sau 10 condo-uri, deschid 10 conturi in care BAGA BANII ADUSI DIN AFGANISTAN DIN VINZARI DE GAINI SI OPIUM, milioane si milioane de dolari REALI Scotty!!! si asa mai departe prietene!...asta este PRINCIPALUL MOTIV AL EMIGRATIEI SI A MULTICULTURALISMULUI
....si mai sunt si altele..dar tangentiale, si care deriva din cele de mai sus...
Soooo, beam me up Scotty, there is no sign of inteligent life down here!