View Single Post
Vechi 31.08.2010, 17:09:53
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Dar am iertat demult!dar nu am uitat! am vrut sa arat ca si oamenii mari pot gresi....si soclul pe care ii punem uneori nu isi are rostul!argumentul cum ca era nevazator nu tine!cata vreme putea sa umble prin tara sa conferentieze,putea sa imi spuna o vorba buna.repet,am iertat,demult inca!
Nu l-ai iertat! A ierta inseamna a uita complet ce s-a intamplat.

Ar tb sa-ti dea de gandit atitudinea parintelui si nu sa-l judeci, este cine sa-l judece daca a gresit. Poate facea referrire la duhovnic intre ghilimelele de rigoare, poata ca ultima ta speranta fusese preotul, si inainte de asta poate ai fost pe la alte persoane care credeai ca te pot ajuta, precum fac si cei cu radiestezia, se cred mai presus de sfintii parinti si cred ca pot sa vindece sau altele.

Indiferent ce ai patit in viata, nimeni si nimic nu-ti da dreptul sa vb pe tonul asta. Mereu ai de comentat la ce spun altii, si nu la modul frumos, ci la modul ''vulgar'' pentru un crestin.

Faptul ca parintele Teofil a slujit la manastirea Sambata de Sus, unde a slujit si parintele Arsenie Boca, ar tb sa-ti dea de gandit, pt ca parintele Arsenie Boca a iubit si iubeste foarte mult aceasta manastire.

Doamne ajuta.