Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Ciudată mentalitate! Dacă ar fi aplicată și în justiție ar fi o catastrofă. Adică vine unul cu acuzații aiurea și neprobate, iar acuzatul să facă bine să se dea de ceasul morții în a căuta justificări pentru o faptă ce nu a comis-o!
|
Bun exemplu, insa e impotriva ta.. Si mi se aplica mie. Cum vrei sa aduc dovezi pentru ceva ce nu exista?In cazul de fata tu ti-ai asumat un alibi, prin faptul ca ai zis ca mi-ai raspuns. Din punct de vedere juridic cel ce isi asuma un alibi trebuie sa il justifice..
Citat:
Orice e posibil. Vreau să-ți atrag atenția că multe postări mi-au fost șterse. Nu degeaba am ajuns la nickul acesta (al XXXV-lea), conturile anterioare cu mare parte din postări cu tot mi-au fost șterse.
|
Da,da acuma ti-au fost sterse posturile.. Mai sa fie, toate? :) De cand sunt citatele alea stranse la un loc nu cred ca e un an.. Din alea multe nu mai gasesti nici unu?..
În prealabil postat de
tricesimusquintus
Dănuț scumpule, nici nu-l mai bagă în seamă. Doar eu ți-am răspuns la postarea aceea "lipicioasă" de nenumărate ori. Mai schimbă placa dragule că scârțâie rău...
Citat:
Așa mai merge...
|
E greu sa incepi nu? Mai bine admite ca invatatura voastra e contrara bibliei si ca esti un mincinos si un amagitor..