Citat:
În prealabil postat de anita
Draga mea ,
O credincioasa mi-a dat mai multe statistici ,cu numarul de divorturi la suta de familii probabil nu la suta de locuitori ,in tarile din Vestul Europei , ,era ceva peste 70 % in Belgia ,eu spun mai putin dar ea mi-a zis mai mult dar nu vreau sa smintesc aici.
Si la noi a devenit o moda sa divortezi ,tinerii cum au niste discutii ,imediat divorteaza pe motiv ca nu se inteleg.
Cu imbracamintea ce sa spun ,eu vad la televizor ce vede si toata lumea ,femei dezbracate si avem niste oameni platiti pentru a verifica televiziunile ,dar probabil ca asta se intentioneaza la nivel inalt,decaderea acestui popor ,si asta nu noi am stabilit-o ci ne-a fost data tot din afara dar nu din Rusia ,tot din Vest .
|
Si in Romania ce procentaj de divrturi este? vreu si eu o statistica si nu "mi-a spus o credincioasa" (doar daca n-o fi vreun cercetator. Sau lucreaza la sondaje? )
M-au intrebat francezii cum ne putem uita la toate stirile in care se prezinta ce au mai facut nu stiu ce vedete, ii era si rusine sa se uite la cum mananca bomboane nu stiu ce Barbie de Romania (si asta se prezenta la jurnalul de seara, in plina audienta...) Sigur nu s-ar fi intamplat asta la ei...
In ordine de idei, imi poti da, te rog, numele ultimelor doua emisiuni/ filme vazute facute in Occident si unde ai vazut fete mai dezbracate decat la noi? :D Daca tot afirmam ca de acolo vine goliciunea probabil ca ai vazut multe filme nemtesti, englezesti, frantuzesti....Ce sa stiu eu saraca de mine care traiesc printre ei...