View Single Post
Vechi 01.09.2010, 07:46:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Minteasca este regionalism in Ardeal, mai ales la tara si cred ca unde e ceva influenta maghiara .

Mai intreb odata, care e problema voastra a ortodocsilor cu biserica asta ? Credeti ca au fost puse batranele alea sa minteasca sau ce ?
Cocacoc,atunci cand te afli pe un forum pe care intra persoane ce provin din mai multe zone ale tarii este firesc sa discutam in termeni aceptati de DEX si nu in regionalisme (eu am cautat in dictionar de regionalisme cuvantul asta de curiozitate si nu l-am gasit,insa poate poti sa imi arati tu unde anume figureaza).
Ce ar insemna ca toata lumea sa vorbeasca in regionalisme?Evident s-ar naste haosul,asta ca sa nu mai spun ca este o dovada de lipsa de respect pentru interlocutori ori de lipsa de cunostinte in privinta limbii materne.
Si nu mi se pare normal ca atunci cand cineva se mira de un cuvant de care nu a mai auzit sa sari in sus si sa jignesti,facand referiri la IQ-ul scazut al celor de aici etc...daca al tau este atat de ridicat cum de pui niste intrebari hilare referitor la subiectul topicului,cand este mai mult decat evident ca vorbim despre o sarlatanie a unor indivizi dubiosi?
Iarta-ma,dar prin atitudinea pe care o ai reusesti exact ceea ce te stradui cu disperare sa eviti: si anume sa cazi in ridicol...

Last edited by heaven; 01.09.2010 at 07:48:10.
Reply With Quote