Subiect: Cumpana
View Single Post
Vechi 01.09.2010, 09:37:20
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Draga mea"crestinortodoxa",ma bucur foarte mult ptr.problema pe care o ridici pe acest forum si te apreciez ptr.asta.Sunt multe fete care trec prin aceste framantari,insa nu au curajul sa o spuna sau sa ceara ajutor.Eu te sfatuiesc sa cauti ,mai intai un duhovnic foarte bun(si stiu de ce spun asta),sa mergi sa-i spui toate framintarile tale.Ar fi ideal,daca si "iubitul" tau te-ar insoti la acel duhovnic, sa vorbeasca si cu el.Iar daca el se impotriveste ,netinand cont de dorinta sufletului tau,atunci sa stii ca ...."nu te merita"....iarta-ma ,nu vreau sa te supar.Recent am fost intr-o Sfanta Manastire,la un preot cu mult har si am stat la un rand, sa pot ajunge la el.In spatele meu erau doi tineri,o fata si un baiat si fara sa vreau am asistat la o discutie intre ei,cind el o certa intruna ca l-a adus in acea manastire.,ca a venit numai ptr.ea...si alte cuvinte destul de dure.Crede-ma ....m-am simtit atat de rau....parca imi venea sa ma intorc sa spun ceva.....dar in final am inceput in gandul meu sa ma rog ptr.linistea lor.Ai putea vorbi ca mama ta,sa se roage si ea ptr.tine.Rugaciunile mamelor ,ptr.copiii lor de cele mai multe ori fac mari minuni(o spun din experienta)Doamne Ajuta.
Reply With Quote