Biserica adventa
Nu are episcopi! Am dat si cautare pe Google. Apoi daca aveti acum nu aveati acum 10 ani. Arata-mi un citat din cartile lui White despre anumiti episcopi in aceea biserica! Apoi ei sau autointitulat episcopi dar cine i-a hirotonit? Apoi sa spui ca toti crestinii ar fi egali intre ei nu ar mai scrie Nt despre pastorirea turmei! Cum ar veni ministrul armatei si ar spune celor care conduc armata: pastoriti soldati vostrii, instruitii! Si tu ai zice: toti oamenii din armata au acelasi functii dar roluri diferite!
Cat despre traduceri eu stiam ca sunt 2 curente si o sa caut acest lucru. Cat priveste cartile care avem voie sau nu sa le citim spun doar atat. Nu vreti dumneavoastra sa cititi cartile fiecarei secte in parte? Sau nu vrei sa citesti o carte satanista? Ai voie sa citesti o carte satanista care il defaimeaza pe Iisus? Uimirea ta e absurda si sa mai sti ceva. Citind multe carti eretice inca mai am ideii neortodoxe! Apoi ai citit tu literatura ortodoxa sau iehovista? Sti cum sunt protestantii :au voie sa citeasca dar nu citesc! Stiu atati protestanti care nu citesc o carte pe ideea ca nu trag nici un folos din ele!
Cat despre Ezio ai generalizat cazul meu. Chiar daca ti-am "vorbit" nu stiu cum, imi cer scuze dar in rest in afara ca exagerezi am vazut din cate am citit ca nimeni nu ti-a vorbit urat! Dar acum te intreb nu e adevarat ca din punctul bisericii ortodoxe ai idei sectare??
|