View Single Post
Vechi 01.09.2010, 10:07:54
Adriana Cluj
Guest

Implicit Am aceeasi parere

Citat:
Īn prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
Nici macar pentru 5 minute nu stau sa privesc la asa un post de televiziune.Asa este:Dan Diaconescu nu are nici un fel de srupule,in a invita la emisiunile lui niste persoane "bizare".Am observat asta in scurta trecere in revista a posturilor TV.Sa ma ierte Bunul Dumnezeu,dar eu cred ca si el are o "mica problema".Sper sa gresesc si ma rog sa-l lumineze Dumnezeu,sa gaseasca calea spre mantuire.DOAMNE AJUTA
Am exact aceeasi parere. Daca se nimereste sa butonez cu telecomanda pe acolo sau pe alte posturi asemanatoare (B, canal, etn, etc) mut din instinct.
Am vazut acolo mai multi propovaduitori ai diverselor culte. E problema lor, nu a mea. eu am credinta mea, ma simt bine in credinta mostenita de la parintii mei si nu ma uit in alte "curti".
Cand plec de la servici trec prin parcul central al orasului, unde mereu ma opresc divesre persoane, martori, care ma imbie cu cartile lor. Eu le arat mataniile si crucea si atunci pleaca. Nu intru in conversatii sau dispute dogmatice cu ei. Asa ne-a spus parintele Arsenie Boca sa procedam. sa-i ocolim.
Mai sunt si altii, care cred ca nu sunt romani, au venit de undeva de-afara, nu stiu de unde:umbla cate doi-trei, am vazut doar baieti tineri, toti imbracati in acelasi fel, decent (pe dinafara zic eu), cu camasi albe sau bleu, totdeauna cu cravata, pantalon inchis la culoare, acel model clasic de costum, iar iarna au paltoane de stofa gri inchis sau negre, si un ecuson in piept (pe aceste ecusoane am citit numele straine).
Am observat ca acesti tineri abordeaza, de cele mai multe ori, fete tinere, imbracate mai lejer, care , imi cer iertare, nu prea par a merge des la biserica.
Nu am stat sa ascult ce vorbesc dar m-am intrebat incotro vor sa abata tineretul nostru, de ce nu aleg pt convesratie persoane mai in varsta sau care sa para afi mai "bisericoase". Oare pt ca acestia nu vor putea fi convinsi sa-si renege credinta stramoseasca?
Reply With Quote