View Single Post
Vechi 01.09.2010, 10:22:13
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajuta!
Vorbesc din experienta din ceea ce am trait si simtit si spun un lucru : nu e nimic MIRACULOS in bioenergie. Nu se intampla vindecari, sunt doar vise si idei! Daca vreodata am sa REGRET ceva din tot sufletul este ca am apelat la aceasta forma pentru a-l vindeca pe tata. Asa de bine ce a mers sedinta si vindecare ca in 6 luni tata a murit. Si toate astea pentru ca n-am avut destula credinta, ca asa a trebuit sa se intample! Daca in fuga disperata dupa vindecari senzationale ajungi la bioenergie intoarce-te si ramai locui ca e ca o magie negrea doar impanata cu termene "evoluate" pentru oameni evoluati care au terminat o facultate. Defapt chiar asa si este nu oricine poate intra si face aceste cursuri si ajunge pe o scara si o treapta a initierii...cu cat esti mai scolit si ai mai multi bani cu atat esti mai bine primit. Problema e ca daca mergi la biserica si ai duhovnic nu trebuie sa-i spui ca faci cursuri de bioenergie..asta pentru ca ei nu accepta ca sunt ingusti la minte. E greu e dureros ceea ce se intampla...daca ar fi sa o iau de la capat cu o parte din intamplarile trecute nu as mai merge in veci la vindecari bionergetice. Multumesc ca s-a intamplat asa ca sa pot sa pricep si sa fac lucrurile asa cum sunt ele facute de catre Dumnezeu si nu de catre om.
Doamne ajuta!
Reply With Quote