View Single Post
Vechi 01.09.2010, 10:36:19
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Nu sunteti familiarizati cu limba romana si dex-ul ? De regionalisme ati auzit ? Cel putin la noi in regiune doar asa am auzit cuvantul. Poate e corect poate nu, dar probabil tot asa il voi folosi. N-oi fi eu prietenul cel mai bun cu limba romana mai ales ca n-am avut contact cu ea o perioada lunga, dar nu accept lectii de la cineva cu logica si posibil siIq-ul la pamant.
Regionalismele sunt cuvinte în forme corecte ale limbii române. "Mințească" nu e un regionalism sau un cuvânt ci o conjugare greșită a verbului a minți. Că e așa te poți convinge încercând să-l conjugi pe "mințească" la infinitiv.

Penibil nu este faptul că ți se face observație ci că nu accepți aceasta. Ar trebui să fii mai deschis la a primi lecții, este o dovadă de inteligență să nu respingi sfaturile.

Logica și iq-ul de care faci paradă s-ar putea să nu le ai; acolo unde ele există transpar din cuvintele și ideile posesorului asupra a diverse domenii, nu din menționarea posesiunii lor. Lauda de sine e mai degrabă semnul lipsei calităților și de fapt mesajele tale pe acest forum trădează incapacitate de înțelegere, naivitate, erori de gândire.

Și răspunzându-ți la întrebarea pe care ai pus-o, de ce ar fi mai escroci acești "evangheliști" decât ortodocșii, ar trebui să-ți dai seama și singur(ă) din faptul că, așa cum a observat Scoțianul, pe pagina siteului lor e la loc de cinste zeciuiala iar minunile pe care pretind că le fac sunt de dubioase. Biserica Ortodoxă e foarte atentă cu ceea ce se pretinde a fi minuni iar bani nu ia credincioșilor.

Și făcând o paralelă, te întreb serios: crezi că așa cum există șarlatani religioși există și șarlatani în domeniul științific sau în rândul ateilor?