sf nectarie m-a ajutat
Buna ziua, sunt noua pe acest forum si vreau sa va impartasescc o minune pe care Sf Nectarie a infaptuit-o cu mine. Auzisem de acest sfant si de minunile infaptuite de el dupa internet si de la niste prieteni. La inceputul verii treceam printr-o problema financiara destul de grava, aveam urgent nevoie de o suma mai mare de bani si nu aveam de unde sa o iau, m-am dus la sfintele moaste la manastirea Radu Voda (ptr prima oara) si m-am rugat cum am stiut eu. La cateva zile dupa ce am fost la manastire am vb pe mesenger cu un fost coleg de liceu si i-am cerut cu imprumut suma respectiva de bani desi nu ma asteptam sa ma ajute, imediat s-a oferit sa ma ajute si in 24 de ore aveam banii, dupa alte doua saptamani l-am ajutat intr-o problema si mi-a spus ca acea suma de bani sa nu io mai inapoiez. Trebuie sa credem cu tarie si se ne rugam din tot sufletul si Sf Nectarie ne va ajuta. De atunci am mai fost de 2 ori l-a manastire si cred ca sf ma ajuta in continuare.Am fost ieri si i-am promis Sfantului Nectarie ca ptr ajutorul pe care mi l-a dat si mi-l va mai da ma voi duce pe insula Eghina sa ii multumesc!
DOAMNE AJUTA!
Si nu uitati ca avem multi sfinti care ne ajuta, as dori sa enumar cativa care p emine m-au ajutat de-a lungul timpului: Sf Mina, Sf. Parascheva, Sf Ciprian, Sf Niculae, Sf Antonie si nu in ultimul rand Maicuta Domnului, trebuie doar sa avem credinta si sa ne rugam si vom primi ajutorul cerut.
|