Subiect: reiki
View Single Post
Vechi 01.09.2010, 14:18:51
un.simplu.gand's Avatar
un.simplu.gand un.simplu.gand is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Reiki este tot un fel de bioenergie, o energie demonica. Exista un articol publicat in Formula As care explica acest lucru. Cel care a pus bazele medicinii bazate pe energia Reiki a murit in chip ciudat, nu-mi mai amintesc exact cum.

Si eu am crezut ca este ceva benefic. Asa ca am gasit o carte si am inceput sa aplic ce scria pe acolo. Cine iti garanteaza ca energia obtinuta astfel este divina? Daca nu ma opream la timp, ma indraceam. Dumnezeu a vrut sa gasesc informatiile necesare si asa ca am aruncat de urgenta cartea prin care erau prezentate tehnicile de obtinere si de utilizare a acestei energii.

Daca Hristos ar fi vrut acest lucru, ne-ar fi scutit de post, de rugaciune si de viata virtuoasa si ne-ar fi lasat in locul Noului Testament - energia Reiki!!! Cam asa ceva am gasit scris in articolele pe care le-am citit si care sunt impotriva utilizarii acestei energii.

Tocmai am citit pe Apologeticum cum Sfintii Inchisorilor fac minuni uimitoare. Sa le cerem cu nadejde ajutorul. Doamne ajuta!
Mai intai trebuie sa te initiezi in aceasta tehnica apoi sa incepi practica,nu e bine sa incepem sa practicam de capul nostru fara un maestru.Probabil ca a lasat si astfel de invataturi,din pacate biblia a suferit o groaza de modificari,multe manuscrise gasite sunt tinute in secret de catre Vatican.

Last edited by un.simplu.gand; 01.09.2010 at 14:24:06.
Reply With Quote