View Single Post
Vechi 01.09.2010, 14:29:56
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de TreciLaRugaciune Vezi mesajul
Asa se vorbeste cu un parinte bai nesimtitule ? Pe vremuri pentru obraznicia asta te omora lumea , te bateau cu pietre si te spanzurau. Nu-i de mirare ca traim din ce in ce mai greu, ca meritam totul cu varf si indesat, stiti sa va plangeti si sa va certati dar sa faceti un lucru bun nu stiti. Iti da un parinte un sfat care e nemasurat mai intelept si mai traitor ca un mirean de rand si tu esti marele praslea si stii totul.Taci si asculta ca nu stii nimic, daca te crezi stiutor , stii foarte bine cine te faci sa crezi asta. Vai de capul nostru.....
Dragul meu TreciLaRugaciune (Amin! Amin! Amin!), multumesc din inima ca te arati tare aparator al unei randuieli ce nu se regaseste decat foarte rar astazi (ma refer la respect si nu la bataia cu pietre ), dar, crede-ma, nu iese nici un bine! Eu ma mandresc, tu te mahnesti, cel pe care-l certi se "contreaza" si iesim toti imputinati duhovniceste. Lasa-l in plata Domnului ca nu stie ce zice! Si apoi, pentru pacatele mele patimesc, nu? Slava lui Dumnezeu pentru toate. Eu m-am "tinut" de capul dansului doar, doar o pricepe ceva, ziceam eu, din dragoste! Vai mie de pacatos! Cred ca am fost cam desfranat: am "facut dragoste" cu cine nu era permis! Acum ma caiesc, dar tot am aflat ceva: exista ortodocsi vechi si ortodocsi noi! Este de studiat, serios!

Sa fii sanatos si fratia ta si "batausii mei"! Ma rog pentru ei, ca le sunt dator. Amin si Doamne ajuta(-ma)!
Reply With Quote