View Single Post
Vechi 01.09.2010, 15:26:26
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TreciLaRugaciune Vezi mesajul
Eu cred ca nu judeci ce scrii si vorbesti inainte sa le zici. Discernamantul este ceea ce ne deosebeste de animale prietene.
Sunt putine lucruri care ne deosebesc de animale, unele printre care sunt inteligenta si autocontrolul.

Citat:
Bat la pariu cu tine ca si in momentul insemnarii cu pecetea prezisa la Apocalipsa cap. 13, multi o vor face nedandu-si seama de gravitatea faptului. Cine va accepta biletul catre iad? Necredinciosii, ateii, apostatii si ignorantii, cei care vor prefera sa stea la caldut - pentru o perioada scurta, dupa cum ni s-a spus.

Deci in momentul insemnarii propriuzise obligatorii, cel care va veni sa conduca lumea nu va fi considerat Antihrist decat de catre cei care atunci vor fi categorisiti ca extremisti periculosi, care vor fi tratati in consecinta: urmariti, persecutati, chinuiti...

Tu ce o sa faci atunci? O sa zici ca acum: pai, care-i problema? N-au decat sa-mi injecteze pastila, sa ma inscrie ca pe un animal ingradit pe domeniul stapanului!
Crezi ca noi vom accepta vreo insemnare care are mai ales semnificatie religioasa?
In plus noi combatem religia in toate formele ei, crestinism, islamism, hinduism, satanism, pe langa acestea cea mai mare e ignoranta.
Sa combati impotriva unui cip cu numarul 666 (nu inteleg de ce o aveti cu toate cipurile, poate ati avut o copilarie destul de nefericita, cine stie) mi se pare destul de ridicol ca sa nu mai vorbim de risipa de energie.
Reply With Quote