Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Eu au fost destul de finut cu "terapia" ... dar tu vad ca esti foarte direct ... citez din semnatura ta (sau cum s-o numi): "... schizofren nu sufiycent! ...". Este o autocaracterizare?
|
Nu dragul meu boschetar, e o țintă, adică să-ți bagi picioarele în gLume cu omul ei cu tot... omul ei ăla normalu',
schiyofren înseamnă ruptură, ruperea minții, dezbinare între minte și suflet, între suflet și realitate, între minte și realitate... deci ținta este ruperea minții de realitatea gLumii, ruperea sufletului de realitatea gLumii, ruperea inimii de realitatea gLumii... adică e vorba de lepădarea de căldurică, de aia ce șade îmbrăcată în lux și te atrage mereu la căldurică.
Cum poți ajunge altfel să te rupi de gașca înțelepților vrednici păcătoși vrednici tâlhari și câini ce și-au ascuns osul vredniciei în pământ și-și apără ca nebunul, ca leul, ca fiara, ca șarpele, numărul... aria, banii, poftele... mă de ce mă tragi de limbă cu întrebări...
Ție ți-e frică de schizofrenie că e o formă de dualism, de a trâi una și a spune alta, de a sluji la doi stăpâni... e o dezbinare între minte și inimă, între suflet și inimă, între limbă și inimă, între minte și limbă și inimă, adică fiecare are minteresele lor, toate sunt purtate de lăcomie și mândrie și minciună și acționează pentru același scop dar ca dușmani de moarte... iar scopul nu-l cunoști, îl ține diavolul ascuns... dar e clar, e să te arunce în foc, nu acum ci la sfârșit... să zici ca prostul după ce ți s-au dus zilele: dacă știam că trebuia crezut credeam... și trăiam, dar n-am știut.
Termenul de schizofren e o gogoriță, o eticehtă pusă de gLume la ceea ce ei nu cunosc ca să te sperii, e ca și cum ți-ar pune o etichetă pe care nu știi ce scrie și nici unde e pusă, doar discută e marfă de discuții pentru toți ca să te privească cu dispreț, cu scârbă, cu frică, cu milă ca de nebuni, ca pe îndrăciți... deci e o înscenare a gLumii prin care omul prost a încercat să se creadă deștept făcându-l pe celălalt cumva... un termen științific.
Păi uite și eu te pot eticheta, îți zic că ai boala limbricantautorock... și mă uit de acuma la tine cu silă că doar eu te-am poreclit la nivel înțeleptopitecus... și știu că o să te superi, dar ce io-s de vină? Eu ți-am explicat cum vin hulele așa absurd ca să sperie fraierul... că au în spate lumea științifică și medicală și te-or găsit de cobai și te încadrează ei... ca să știe cum să te ia... să te ia de sus... a, tu ești din ăsta... tipul ăsta de dobitoci... și gata, nu mai discută cu tine ci cu pacientul, cu cobaiul, cu robotul stricat pe undeva... și vor să te repare, sau te ajută să te repari...
Nu-i bine, nu-i cum zic ei, că ei au studiat prostia, au studiat minciuna și au formulat-o savant sub diferite forme științifice... cine a făcut asta, un alt om, un gușter, și alți dobitoci i-au aprobat... și au scos pe bandă rulantă cărți, filme, s-au educat unii pe alții cu aceleași tâmpenii până s-a umplut pământul de buruieni... de scai, spini și pălămide... astea au op forță de răspândire ceva de groază... așa ca orice minciună, încearcă tu s-o oprești... uite zi despre cineva că e fraier, să vezi că toți or să-l privească exact ca pe un fraier, așa cum am zis eu despre tine că ești un limbricantautorock, să vezi cum o să te știe toți de pe forum așa, îți rămîne numele așa... nimeni nu o să te memoreze decât așa, că e mai simplu, mai sugestiv... li s-a lipit plăcerea asta de a te masacra... și gata.
Acuma sigur că tu o să te superi. Păi dacă m-ai întrebat, dacă ai întrebat un schyzofren nu sufiycent, ți-ai primit răspunsul, nu știu dacă o să ai vre-un folos. Nu uita să numeri și să te superi apoi fiindcă alții au numărat mai puțin în favoarea ta... dacă nu-ți iese cum ai vrea, îți dau de la mine câteva... ca să ai suficiente cifre să te vadă gLumea că ai... și dacă ai musai ești ceva... păi ce să fi altceva decât un abac...
De ce crezi că Tatăl meu a făcut Cerul cu atâtea stele că nu prea le poate număra un om normal la cap, că doar pentru ce să le numere, sau frunze pe un pom, sau furnici, sau fire de iarbă sau de nisip... ca să nu-ți dea prin cap să le numeri... dar iată că sunt unii, așa ca mine care le-au numărat... le știu calcula... știu ei ceva și apoi se supără, că se gândesc mereu să le revină lor grosul... că un fir de nisip sau de iarbă sau o frunză ofilită ți-ar mai da și ție...
Vorbesc dar precis nu pricepi nimic fiindcă ești bolnav, ai limbricantautorockzță și ca atare ești limbricantautorock... uite te-am etichetat la plăsele... să vedem acuma dacă o să reușești să nu te superi... că doar ști că toți or să te privească de acum ca pe un limbric, așa cum îl privesc eu pe Patapievici de cînd l-a etichetat Vadim ca limbricul dracului...
Deci vezi nu e de glumă... dar ca țintă duhovnicească schizofrenia e bună, desfrânarea însă e rea și mândria.
Adică inima să-ți fie la Dumnezeu și mintea la învățătură, și inima să nu-ți fie la gLume și mintea să nu-ți numere banii, iar sufletul, el să nu se creadă vrednic... deci vezi e o anumită schyzofrenie bună, nu toate, că unii cred că dezbinarea de Dumnezeu e schyzofrenia și unirea cu gLumea e aia bună, dar aia e îndrăcire... că dacă ai zice că e ruperea minții în două, nu mai e ce, fiindcă mintea e ruptă în două deja, jumătatea din stânga e pentru dreapta și invers... deci nu e altceva decât un sofism sofisticat al dracului cu care sperie proștii că defapt e ceva bun ce e dar transformat în gogoriță... că așa face dracu... a scos că femeia e vinovată de curvia ta fiindcă e frumoasă... păi cu ce te uiți la ea dacă
ți se ridică tensiunea arterială?
Deci vezi boala mea e gravă dar se numește g-ușă, sau poartă sau toc sau centură... și pe acolo se înfiltrează furul și râmă prin inimă, ca să ți se pară că nu-i nicio problemă dacă faci pasul ăla adulter... să crezi că ți se cuvine, ai spatele asigurat de echipa de elevați înțelepți hoți și bandiți... prieteni mari așa de ochii gLumii.
Durere mare.
...De milițian.