Teorie este si evolutionismul lui Darwin, dar bag mana in foc ca tu o privesti ca pe o certitudine (asta legat de `teoria` lui Jung).
Pt. ca exista oameni care `nebuni` (din pct. tau de vedere) s-au vindecat de `nebunia` lor. Poti sa imi explici asta medical? `
Slujba nu are nici o legatura cu medicina... deci nu prea am ce sa iti explic din pct. de vedere medical...
Binele si raul ar necesita un topic separat, insa nu cred ca are rost...
`teoria ta este una relativa, si deci nu cred ca poate fi vorba de o certitudine. ramane o posibilitate.` - totul este relativ... Einstein era un geniu pe buna dreptate... asa ca... binenteles ca este relativa... Credinta din pct. meu de vedere este o certitudine, din al tau este o posibilitate...
`totul se reduce la concluzia din primul paragraf al acestui post: poti sa o accepti, sau poti sa nu o accepti...
eu cunosc opinia ta, tu cunosti opinia mea` - daca la asta se rezuma totul, de ce mai `discuti` pe acest forum... Eu prefer sa cred ca exista un sens constructiv al oricarei discutii... Binenteles, pot respecta opinia ta, insa nu cred ca este una constructiva...
|