View Single Post
Vechi 01.09.2010, 17:50:12
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cel mai inteligent, cedează ! Păcat să se închidă și acest topic prin încălcarea gravă a regulamentului de funcționare a forumului ( atac la persoană , injurii . . . ) . Devenim ridicoli și mult mai mult de atât ! Iertare , și o seară liniștită !
Mă, care-ai încălcat regulamentu' că te rup! Arată-mi-l, zi-l la nenia! Să vezi ce-i fac...

Io numa le-am aplicat o bătaie educativă... deci nu mă pune la socoteală... da de unde știi să vezi cât e de gravă gravitatea? Cine te-a învățat? Ce studii are domnia ta? Sau ai numărat și dumneata câte ceva... Eu mi-am numărat zilele și la 92 de ani și 7 luni îs multe multe... dar tot degeaba... fiindcă tragedia vine de la cafia...

Ai numărat vreodată firele de zaț? Unii stau toată ziua și le numără... și au superstițul că viața lor e funcție de cum se arată împrăștierea lor... ce plăcere sadică... să duci de nas un șarpe credul: dobitocul dobitoacelor...

Prost e omul că e doar om și atât. Asta e cea mai mare realizare a lui, am ajuns om. Dar el nu se referă la omenie ca o calitate frumoasă subânțeleasă, adică de a fi omul Lui Dumnezeu ci omul e om și atât, adică e fericit că a atins țelul ăla de a fi om și atât. Știe număra până la 1 că după aia dacă numără 2 ajunge la conclutia că 2 i se datoreză lui adică omului și atât. Deci e târziu la vârsta mea să mai pricep atât de multă prostie cât s-a strâns în subconștient... o las să se numere singură.
Reply With Quote