View Single Post
Vechi 01.09.2010, 18:56:51
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
Un prim pas spre evitarea jocurilor comerciale fără un scop precis este, pentru început, renunțarea la SO Windows și instalarea pe propriile calculatoare a unor sisteme de operare Linux (Ubuntu este extraordinar, l-am probat de ani de zile). Sunt gratuite, stabile și mult mai eficiente (nu am reinstalat încă niciodată Ubuntu fiindcă s-a virusat sau mai știu eu ce probleme). Și sub Ubuntu există o sumedenie de jocuri și aplicații extraordinare. Despre aceste sisteme de operare, vorbesc în cunoștință de cauză: eu folosesc zilnic și Ubuntu (acasă) și Windows (serviciu) și pot să spun fără teama de a greși că prin acest Windows ni se "livrează" conștient sau subliminal o grămadă de softuri mari consumatoare de timp și energie care nu folosesc la nimic bun. Și viața merită trăită și altfel decât în fața calculatorului "împușcând criminalii" și folosind cel mult zece taste pentru a fi eroi.
Nu te supara, personal folosesc Debian Squeeze x86_64 si cele mai captivante jocuri le-am jucat sub linux 8-)

Last edited by Delirul; 01.09.2010 at 19:00:03.
Reply With Quote