Citat:
Īn prealabil postat de OmuBun
Yeeaah! Push of a button!... Oare Parintele Arsenie Boca avea "the botton"-ul in buzunarul zeghe-ului, cand a disparut pentru cateva ceasuri din celula? Sau Sf. Ioan Rusul a pus farfuria cu pilaf pe un bolovan si a spus "Ion catre Dumnezeu! Farfurie destinatie Mekka! Engage!" Insasi ideea de a intra in competitie cu Dumnezeu, ma inspaimanta! Eu vorbesc de "teleportarea" binecuvantata de Dumnezeu si nu de oricare alt gen de teleportare!!!
|
Scuze,am inteles eu gresit poate pentru ca era sectiunea ,,Teologie si Stiinta".Nu stiu daca acei oameni de stiinta au tinut o slujba(in sensul de binecuvantare din partea Celui de Sus) inainte sa teleporteze atomi(despre atomi era vorba).Ai spus sa nu fie exemple de experiente ,,wodoo" si in acest sens am dat un exemplu de experiment stiintific,nimic iesit din comun, dar cu multe beneficii dpdv al cercetarii.
Printr-o ironie a sortii(din perspectiva comenzii,,Engage"),raportat la intentia mea,in articol se spunea ,,This development is a long way from the transporters used by Jean-Luc Picard and Captain Kirk in the famous Star Trek TV series".Pe scurt chiar cercetatorii atrageau atentie sa nu se inteleaga ca ar fi vorba de un experiment pe stil science fiction aka ,,Star Trek".
Regret interventia mea neinspirata,in raport de intentia ta,imi cer scuze si pe cale de consecinta ma retrag discret din discutie.Voi fi mult mai atent pe viitor la natura topicurilor pe care voi mai posta.Toate cele bune.