Citat:
În prealabil postat de vasinec77
. Incercati sa argumentati invataturile dvs., despre Maica Domnului, cu invataturile din epistolele Sfintilor Apostoli. .
|
Epistolele sunt scrieri ale apostolilor adresate fie unei comunitati, fie unui neam, fie unei persoane. Atunci cand vrei sa citezi dintr-o epistola, trebuie sa stii cui se adreseaza epistola, scopul si motivul scrierii...epistolele nu vb despre Maica Domnului pentru ca nu era nevoie...nu poti sa vorbesti despre o problema daca nu esti INTREBAT....Sf. Apostoli nu puteau vb in epistole despre Maica Domnului daca solicitantii sau imprejurarile nu le-au cerut acest lucru...
Probabil invatatura despre Maica Domnului era stabilita si nu necesita mentionari in scrieri...
Citat:
În prealabil postat de vasinec77
Credinta mea este apostolica. .
|
Nu uita ca acest lucru il spune fiecare adept dintr-o grupare NP...nu este o singura grupare, ca sunt mii de grupari, OARE SUNT MAI MULTE CREDINTE APOSTOLICE?
Eu daca vb un penticostal ii dau dreptate, daca vb cu un ASZ, la fel s.a.m.d. .... dar cand stau si ma gandesc la credinta mea pt care stiu ca a suferit numerosi martiri, nu pot sa le dau crezare NP...