View Single Post
Vechi 01.09.2010, 22:33:26
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raul Ortodox Vezi mesajul
Un alt filmulet pe care l-am gasit pe gigantul YouTube.Marturia unui calugar care a trecut la penticostali.
Nu sunt prezentate datele lui personale deci nu putem stii daca e un caz real sau fictiv
In orice caz filmuletul e aici http://www.youtube.com/watch?v=qJehEtHPL2s
Probabil ca unii dintre voi l-ati vazut,altii anu.

Astept parerile voastre!

Doamne Ajuta!
Dumnezeu l-a inzestrat pe om cu VOIE LIBERA...asta o vedem de la facerea lumii, cand omul a ales sa ASCULTE DE DIAVOL mai mult decat de D-zeu care i-a dat o porunca mica: "sa nu mananci..."
Deci, fiecare e liber sa faca ce vrea...viata de pe pamant este a SEMANATULUI, cea de dincolo este de SECERAT. Ceea ce ai semanat, aceea vei secera..."iata am pus in fata ta apa si focul..., viata si moartea-zice Domnul- alege viata si vei fi viu."

Iisus si-a ales 12 Apostoli. Toti au fost alaturi de El si L-au auzit vorbind...L-au vazut facand minuni ... deci L-au recunoscut ca fiind Fiul lui D-zeu :"Tu esti Hristosul...a zis Petru".
Cu toate aceste sa nu uitam ca : Petru s-a lepadat de 3 ori, Toma s-a indoit de invierea Lui, iar IUDA Iscarioteanul s-a spanzurat...
Intreb eu acum: Este vreo diferenta intre calugarul sau "preotii intorsi la Domnul" si IUDA ISCARIOTEANUL ?
Nici una. toti ajund unde a ajuns Iuda.

Asadar, daca Iuda care a fost langa Domnul s-a lepadat dandu-si sufletul in mainile satanei, CE VA MIRA LEPADAREA UNOR PERSOANE CARE NU L-AU CUNOSCUT PE DUMNEZEU si si-au dat sufletele in mainile satanei....
Reply With Quote