View Single Post
Vechi 01.09.2010, 23:20:56
Pr.Gheorghe
Guest

Implicit "Coarne" pentru mine, din Pateric

Zis-a un batran : precum pe drumul cel batut nu poate creste nici un fel de pajiste, macar si samanta de ai semana, pentru ca este locul pururea calcat, asa si faptele bune nu pot creste la loc calcat de galcevile lumesti. Dar de te vei deosebi pe tine de galcevile lumesti, atunci vei vedea adaugandu-se si crescandu-ti bunatatile tale.

Zis-a avva Xantie : talharul pe Cruce era si dintr-un cuvant s-a indreptat. Si Iuda cu apostolii era impreuna numarat si intr-o noapte a prapadit toata osteneala si s-a pogorat din ceruri in iad. Drept aceea, nimeni facand bine, sa nu se faleasca, caci toti cei ce s-au nadajduit in sinesi, au cazut
.

Frate Iacob, chiar de s-or supara unii eu te invit sa porti si tu "coarnele" astea si sa nu te mahnesti; nu sunt sfat ci sunt dar! Cu dragoste de Domnul!

P.S.
Eu mi le-am pus deja (in suflet)!

Iar pentru cei "suparaciosi": nu va tulburati fratilor, pe Iacob il cunosc de... zeci de ani si nici el nu m-a facut penticostal si nici eu nu l-am facut ortodox (). Din intamplare ne-am intalnit aici, pe forum, dupa cativa ani de absenta a lui din tara si sincer m-am bucurat. Merita sa vorbesti cu astfel de oameni! Nu va sfatuiesc sa faceti si voi asta. Fiecare cu randuiala lui. Rugati-va si pentru mine!

Last edited by Pr.Gheorghe; 01.09.2010 at 23:24:18.
Reply With Quote