Suflete dragi,
nici nu va puteti imagina cat bine mi-au facut randurile scrise de voi. Dupa 4 ani in care m-am luptat zi si noapte ( mai intai sa-l scot de la secta aceea in care se comporta ca un zoombie-era influentat si credea tot ceea ce i se spunea acolo, isi renega familia si prietenii, ii considera dusmanii lui, s-a izolat de societate.... avea ura pe crestinii ortodocsi, o defaima pe Maica Domnului etc... )sperand ca intr-o buna zi isi va reveni la normal, am ajuns de curand sa ma resemnez la gandul ca nu pot sa mai fac nimic.
Este un om f incapatanat, nu-l pot lua pur si simplu de mana sa merg cu el la medic. Nu o va face. Am discutat cu el si i-am recunoscut ceea ce gandesc despre el , dar el nu vede lucrurile la fel. Nu se considera bolnav ci doar neinteles. Spune ca " un duh" ii porunceste sa munceasca noapte. Ca alteori nu doarme pt ca se roaga. Ar parea ca e de bine asta , dar intrebat pt ce se roaga a spus :" pt ca Dinamo sa castige cu Otelul" .
Ceea ce ma mira este forta fizica de care ( inca ) da dovada.
Cei ddin jur nu stau prea mult la discutie cu el , pt ca ii cam repede " nu va bagati in treaba mea!" .... sau simplu:" nu intelegeti" si atunci lor nu li se pare nimic anormal.Am citit ca exista oameni cu sipit malefic care pot controla mintile altora. Stiti ceva despre asta. Oare sa aiba pastorul acela asa o putere? Sa fie o pedeapsa pt pacatele parintilor? Pt blasfemiile lui? A vrut sa arda icoanele, a vorbit urat de sfinti si de Maica Domnului.
Am fost cu el ( cu mare chin) la Petru-Voda la Parintele Iustin. Am primit un raspuns scurt si clar " El este in iad deja, nu mai poti face nimic. " Eu am plecat cam nemultumita, dar dupa 4 ani am ajuns la cuvintele Parintelui.Si mi-e tare jale de acest suflet. Cred ca va dati seama cat e de chinuit!
|