Subiect: * post *
View Single Post
Vechi 02.09.2010, 08:53:30
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Zaharia ,o femeie merge la servici unde poate are indatoriri care pot fi stresante.
In afara de asta acasa are grija de familie ,nu numai din punct de vedere material ,sa faca de mancare ,curatenie ,dar poate are copii la scoala ,are probleme cu sotul ,cu copiii.
Grijile acestei lumi pot fi un impediment sa te aduni la rugaciune ,nu e usor.
Eu am exemplu de femeie care la servici munceste pe ruptele avand ceva indatoriri mai multe deoarece s-au mai redus din posturi iar acasa face gospodarie pentru trei barbati.
Iar seara abia se mai poate ruga .
Si nu este de loc mandra cum spui tu ci dimpotriva se straduieste ca totul sa fie bine in familia ei in conditiile in care sotul o mai si inseala si ii vorbeste dispretuitor.
Ca o femeie sa fie asa cum spui tu ,cum a lasat- o Dumnezeu ,supusa si ascultatoare lasati femeia cu grijile casei si povara ei iar voi ,barbatii asigurati totul pentru bunul mers al familiei ,nu o trimiteti la servici.
Si mai vorbesti despre calugarie ca despe o meserie ,ca si cum alegerea calugarirei depine de liberul arbitru al fiecaruia ,eu credeam ca Dumnezeu ii alege pe cei care se calugaresc ,doar nu toti putem deveni calugari ,avem aceasta inclinatie in functie de neamul in care ne-am nascut ,ne este data din nastere.
Unde sunt vorbele sf.Pavel "Dojeniti pe cei slabi ,imbarbatati pe cei neputinciosi ,indreptati pe cei fara randuiala cu blandete ,avand grija sa nu cadeti si voi in pacat" ?
Nu prea se indeplinesc cuvintele Scripturii.
Reply With Quote