View Single Post
Vechi 02.09.2010, 11:47:40
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
mda...stiinta asta care ne face viata de zi cu zi mai usoara si datorita careia speranta de viata s-a dublat fata de evul mediu...si datorita careia poti citi ce scriu acum...
daca tot urasti stiinta, la ce mai stai pe forum? de ce nu renunti la net, tv, masina, curent etc?? de ce nu te muti intr-un bordei din padure?

nu cred ca ai atatia ani de scoala cat mine, asa ca...

in fine, sa vedem ce se va intampla cu ea daca nu va merge la psihiatru, si mai mult ca sigur ca n-o sa mearga.

Vorbesti prostii,viata in evul mediu era scurta Nu pentru ca nu exista scumpa ta stiinta,la care tu te inchini si faci matanii,ci in primul rand pentru ca existau multe razboaie si marea majoritate a oamenilor mureau in ele.Si foamete,datorita sistemelor sociale care existau atunci.dar astea se intamplau in principal in marile aglomerari urbane(orase),nu la tara.La tara ,ca si acum oamenii traiau mult si bine,atingand varste pe care cei de la oras nici nu le visau.la fel ca si acum.Nu stiu pe ce planeta traiesti tu,banuiesc ca nu pe Pamant,altfel nu ai mai da drumu' pe gura la atatea aberatii si prostii,cum poti sa spui ca stiinta ne face viata mai usoara...???? Toate probleme psihice de care tot faci tam-tam au aparut in primul rand datorita dezvoltarii tehnologiei ritmul in care s-a facut,dependenta de celular ,net,tv a innebunit o mare parte din populatie,in special copii,asta numesti tu progres??????

Cat despre scumpa ta masina,impreuna cu alte cateva sute de mii(doar la noi in tara) au adus cancerul,mai ales leucemiile in mijlocul tinerilor si chiar in randul copiilor sau al nou nascutilor,intr-un numar de neimaginat in deceniile trecute.Asta e stiinta ta???????
Ai tu habar care e acum sparanta de viata pentru cei care abia au iesit de pe bancile scolii...? Nu cred ca ai.Si totul datorita "stiinte" tale.

Si da,pentru cei care traiesc la tara speranta de viata este mult mai mare.Pentru cultura ta generala.

Cat despre anii tai de scoala felul tau de a te exprima,cu "hai ma" (citeste-ti postarea de mai jos),denota EXACT modul in care ai fost educat(a),mai ales ca anii de scoala,nu au de-a face neaparat cu cei sapte ani de acasa.....eu macar nu ma dau atat de destept ca tine.