Draga Haitchi,
Am citit putin din ce ai postat si in fiecare reply vad putina indreptatire de sine si o atitudine de superioritate fata de ceilalti. Nu mi se pare corect sa ne judeci astfel ori sa afirmi ca Reiki e un lucru bun. Ti-a spus cineva cu har ca e? A afirmat un sfant ca nu e nici un pericol sa folosim Reiki si/sau bioenergiile? Pana acum, oameni pe care noi ii respectam si iubim, oameni care si-au dedicat viata Lui Hristos au spus contrariul. Mi se pare destul de ciudat ca tu ai avea incredere in cuvantul altora si nu in al lor, afirmand in acelasi timp ca esti crestin-ortodoxa.
In acelasi timp nu m-i se pare corect sa spui ca Romania sau cetatenii ei crestin-ortodocsi se afla in Epoca de Piatra. Complexitatile nefolositoare a altor "stiinte care ne ajuta" adesea creaza un mai mare vid in inima omului si/sau le pun langa Hristos, lucru de care incercam sa scapam tot mai mult. Daca ai auzit Cuvantul Lui, te-ai rugat si ai credinta in El, de ce mai ai nevoie de orice altceva, pentru a te mantui sau a trai?
|