Sf Nectarie
Buna, ma numesc Andreea, eu l-am cunoscut pe SFANTUL NECTARIE acum cateva luni cand treceam peste o perioada ff grea din viata mea, din care credeam ca nu o sa mai ies vreodata din ea. Dar odata ce am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie si rugandu-ma MAICII DOMNULUI, SFANTULUI NECTARIE, BUNULUI DOMN ISUS HRISTOS SI TUTUROR SFINTILOR problemele mele incepeau sa se micsoreze, si mai ales cand am ajuns la MANASTIREA RADU VODA, la MOASTELE SFANTULUI NECTARIE , la care am incercat de atatea ori sa ajung acolo da mi s-au pus atatea piedici, necazurile mele au fost ascultate. Nu vroiam decat o viata linistit fara probleme, fara certuri, vroiam ca pritenul meu sa imi dea pace sa nu-mi mai faca probleme sa nu ma mai judece pe nedrept sa ma chinuie, vroiam doar o viata linistita langa familia mea pe care o iubesc enorm de mult si pentru care as face orice ca sa le fie bine. Ajunsa acasa de la Manastire schimbarile au inceput sa para Sfantul NECTARIE era langa mine clipa de clipa si mi-a dat linista pe care o vroiam , protectia lui. Pentru mine asta este o minune ff mare pt ca a reusit sa schimbe un om care era obit de rautate sa fie un om bun si intelegator.
|