Nicole, vezi ca cu tine se petrece ceva deosebit, sunt convins ca Bunul Dumnezeu prin Duhul Sfint vrea sa-ti arate ceva important prin lucrarile sale. Mai ales dupa povestea cu prietenul tau insomniac care voia sa-si arda icoanele, fi numai ochi si urechi, dar ai mare grija de tine , nu te expune, nu uita ca diavolul te poate atrage si pe tine in cursa mai ales prin mintea ta. Eu zic sa-l ajuti pe prietenul tau prin multa rugaciune si intermediere cu Duhovnicul, nu incerca nimic de una singura pentru ca este periculos.
Iti spun treaba asta deoarece si eu, din mindria mea, am incercat ani in sir sa o ajut pe o tipa mama a doi copii care este schizofrenica, ocazional violenta. Am incercat sa intervin cum se zice cu blindete in momentul cind il alerga pe barbat-su cu maturoiu prin casa, de era sa o incasez si eu . Doar politia, chemata de fi-sa a mai reusit sa o calmeze pentru care a stat trei zile la racoare pentru asalt "inarmat" adica coada maturii. De cite ori vorbesc cu ea cu calm parca mai rau ii fac,turbeaza,... sa zic ceva de Biserica? nici macar in gluma ca sa nu mai vorbesc de Duhovnici pe care nu-ti mai spun cum ii numeste... Are si un psihiatru, dar data trecuta cind l-a vizitat nici nu a lasat-o sa intre in cabinet, a vorbit prin usa...si a trimis-o acasa. De medicamente nici nu vrea sa auda, ii place in shimb gradinaritul la care o ajut si shimbam floricele, imi face gemuri, si-mi culege prune. Asa ca cea mai buna metoda a fost sa o las in durerea ei si sa nu mai aduc vorba de altceva si acum parca e OK, desi iteodata daca nu schimbi vorba imediat se ambalaeaza intr-un subiect de-al ei si nu se mai opreste.
oricum succes, si Doamne Ajuta!
|