Citat:
În prealabil postat de iimro2003
Rugati-va pentru luminarea mintii si nu pentru a avea dreptate !
Adevar grait-ati, n-ar fi rau sa o faca mai multi din cei de pe aici.
Reiki niici macar nu este o religie ci o practica medicala, insa prea putin conteaza.
Haitchi, acesta este un forum autointitulat ortodox, unde in primul rind trufia se manifesta si semidoctii. Nu este nimeni din Biserica prezent, si nu este creat de vreo institutie bisericeasca, si dupa cum observati nici macar nu este moderat de cineva. Sint doar persoane care se considera ortodoxe si care emit diverse pareri despre orice fie ca stiu sau nu despre ce este vorba, pentru ca in loc sa mearga la biserica sau sa citeasca din Biblie sau din alta carte bisericeasca doresc sa arate lumii cit de crestini sint. Avind in vedere ceea ce stiti deja, va puteti da seama ca e un loc fara speranta si timpul nostru este mult mai bine folosit facind bine altora sau vindecind citeva persoane in nevoie. Dumnezeu va judeca pe fiecare la timpul sau.
|
Nici macar nu am deschis eu acest threat ci "Jamaica".Ea dorea sa evite initierea in Reiki propusa de un Maestru Reiki si pe traseu a inceput sa se indoiasca si a inceput sa ceara pareri pe acest forum. Am indemnat-o sa il refuze politicos pe acel maestru daca ea nu doreste si cu asta basta. De aici a inceput o poveste fara sfarsit in care, cei care au inceput sa-si spuna parerile, au sustinut ca Reiki e bioenergie si ca bioenergia reprezinta "biodraci". Iti dai seama ce confuzii se fac de-ti sta mintea-n pauza. Eu nu incurajez pe nimeni sa se initieze sau nu, sa faca fiecare cum doreste. Ceea ce m-a surprins de-a dreptul, este lipsa totala de informare si confuzia generala in ceea ce priveste fizica, fizica cunatica, energia universala, bioenergia si energia informationala. Adica, tot ce inseamna stiinta care ar putea ajuta omul sa se ajute si singur, inseamna EREZIE si lucrarea necuratului. "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista" insa daca il recunoastem si nu ne credem mai presus decat El, nu vad cu ce am pacatui. Dar de', decat sa gresim, mai bine,nu. Asta e toata teoria doctrinei crestine pe care o sustin reprezentantii bisericii noastre. Lor de stiinta le e frica, de tot ce inseamna stiinta si punct.
Numai bine