Citat:
În prealabil postat de Makavelli
Am 19 ani sunt nou venit pe acest forum care imi place cum este facut, si subiectele ce sunt pe el. As vrea sa imi raspundeti si mie cu pareri proprii daca eu ar trebui sa fiu judecat de altii ca nu dansez.....Sunt multumit doar ca ascult muzica si poate acest topic poate parea umpic ridicol totusi astept macar cateva raspunsuri.Sper sa nu ma judecati si voi :P . Si inca o intrebare e pacat ca nu dansam ? Sau ca nu mergem la petreceri ??? :dontgetit:
|
Makavelli, bine ai venit,
Eu zic ca pentru a te dezvolta armonios ca un bun crestin este necesar, chiar foarte important ca sa te mai si bucuri de viata, sa te veselesti sa mai bei un pahar de vin si sa gasesti in tine curajul sa inviti si o fata la dans. Sa plingi cind duci un mort la groapa dar sa te si veselesti cind este petrecere si voie buna, atunci nu este cazul sa stai cu o fatza posomorita ci trebuie sa asati asa::D:D:D
Lupta cu tine sa nu dezvolti complexe si apucaturi de om inchis in tine, fi comunicativ si nu uita ca comunicarea se face nu numai verbal ci si prin miscari armonioase ale corpului, atunci in momentele alea trimiti semnale emotionale de nereprodus verbal. De aceea fetele si trag de noi sa vada CE DAM din noi din
acel punc de vedere:D. Intelege ca pentru femei acel ceva este foarte important!:)
Succes si cu curaj!