Subiect: reiki
View Single Post
Vechi 03.09.2010, 11:18:31
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=haitchi;284944]
Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand Vezi mesajul
... Sa ne intelegem ca eu nu sunt impotriva niciunei biserici, religii, credinte sau impotriva preotilor crestini. Eu nu am nimic impotriva lor si o spun cu toata sinceritatea, indiferent ce discutii am avut pe aceasta tema. ...
de la a nu avea ceva impotriva pana la a fi de acord (si mai ales pana la a asculta) de invatatura crestin ortodoxa e un drum destul de... lung, care depinde de fiecare dintre noi.

sincretismul religios de care dati dovada (prin postarile dumneavoastra) nu este compatibil cu crestinismul ortodox.

Hristos spune clar (pentru binele nostru evident) ca El trebuie urmat in exclusivitate: "Cel ce nu este cu Mine este împotriva Mea; și cel ce nu adună cu Mine risipește. " Luca 11,23.
Uninirea reala cu Hristos (Taina Sfintei Impartasanii) este numai in Biserica (Sfanta Liturghie) si trebuie se ascultam de Sfintii Parinti caci "Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine. " Luca 10,16.

Last edited by Eugen7; 03.09.2010 at 11:20:50.
Reply With Quote