View Single Post
Vechi 03.09.2010, 14:08:13
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ykamerk penticostal Vezi mesajul
chiar am umblat in biserica ortodoxa atat timp cat merg in casa domnului nu ma deranjeaza religia. Sau ce numai ortodocsii ajung in rai?
Scrie undeva ca dumnezeu cand a creeat pe Adam si Eva a creeat si religia ortodoxa?
Dumnezeu a dat libertatea de a alege noi drumul pe care vrem sa il urmam
si mai precizez din nou nu am nimic impotriva religiilor atat timp cat e crestina.
Ma deranjeaza faptul ca tot mai multi oameni nu cred in dumnezeu, va dati seama atunci generatia care vine din spate ce va fi de ea? Dar noi suntem de vina in loc sa mergem sa le vorbim de dumnezeu si sa ii aducem mai aproape de cuvantul lui stam toata ziu pe net si in alte parti.

Nu trebuie sa fim egoisti sa invatam doar pentru noi trebuie sa impartasim si cu alti si ei au nevoie de dumnezeu .

Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in numele tatalui si al fiului si al sfantului duh.
Si invatati-i sa pazeaasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca eu sant cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului. Amin.
Matei: Cap 28. Versetele: 19-20.
Bine, atunci dacă pentru dumneata nu contează "confesiunea", atunci te așteptăm ca în cât mai scurt timp posibil să vii în Biserica Ortodoxă ca să citești Biblia și să împlinești cuvântul Domnului în Biserica Ortodoxă. Credința pe care o am în suflet, și nu doar eu ci este credința Bisericii lui Hristos, este că prin intermediul Sfintelor Taine ale trupului și sângelui Domnului și Dumnezeului Iisus Hristos mă împărtășesc spiritual și fizic, dacă sunt vrednic, de însuși trupul și sângele Domnului și Dumnezeului Iisus Hristos prezente în mod sacramental, euharistic în pâinea și vinul aduse ca daruri la altar spre a fi sfințite în timpul sfintei liturghii prin lucrarea preotului sau episcopului ortodox.
Reply With Quote