View Single Post
Vechi 03.09.2010, 16:44:55
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Eu nu am auzit pana acum despre asemenea lucruri in legatura cu Parintele Seraphim. Dar chiar si daca ar fi asa, in aceasta lume conteaza cum sfarsesti, nu cum incepi. Pentru fiecare dintre noi exista posibilitatea intoarcerii la Hristos, iar in cazul Pr. Seraphim acest lucru se vede cu cea mai mare claritate.

Din contra, daca a fost homosexual (desi ma indoiesc puternic), cu atat mai mult il voi admira, pentru ca a reusit sa invinga patima si sa se sfinteasca in asemenea grad.
A avut o relatie f stransa cu Alison, cu care, din cate stiu, a pastrat legatura prin scrisori dupa ce a ales sa-L slujeasca doar pe Dumnezeu.
Am cautat fotografia ei pt voi.

(nu am gasit o fotografie mai clara.. dar exista fotografiile ei in cartea "Viata si lucrarile par. Serafim Rose" aparuta la editura Sophia)

Cat despre placerea de a arunca cu noroi in altii... pomul se cunoaste dupa roada. Roadele vietii parintelui Serafim Rose se cunosc deja..
Ce se poate spune despre roadele tale, Andrei, mai ales observand activitatea denigratoare de pe acest forum? Hmm? Te simti bine in pielea ta?

Last edited by anna21; 03.09.2010 at 16:47:07.
Reply With Quote