Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 22.05.2007, 00:11:28
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Draga erzbet,

scuza-ma ca ma amestec si eu unde nu sant intrebata .
Ma tem ca nu vei primi nici un raspuns care sa te satisfaca .
Cine crede in Dumnezeu vede altfel lucrurile .

Exista o limita ,o neputinta a omului pe care noi o acceptam .
Nu putem patrunde in Tainele Lui .
Si Sf. Antonie cel Mare cand a intrebat de ce unii mor tineri , de ce altii .....i s-a raspuns "vezi -ti de ale tale!" .
Asta-i parerea noastra .

Copii care se nasc in eprubete stie numai singur Dumnezeu ce-i cu ei , Nu cred ca a fost voia Lui dar mantuirea este numai a Lui , se va ingriji si de ei .
Daca tu vrei accepti punctul de vedere religios ,daca nu esti libera sa hotarasti cum vrei si oricine , nu-i nimeni obligat .

Inca ceva . Noi credem ca sant oameni vazatori cu duhul (Sfinti in trup) care ne spun ce vad ,si marturisirea lor este adevarata pentru un crestin .
Datoria de crestin este de a atrage atentia ce spune credinta ortodoxa .
Cine vrea se supune , cine nu, nu , nimic nu e cu forta . Omul are libertatea lui.

Dar a spune punctul de vedere este o obligatie crestina .

Eu mai pot sa-ti spun urmatorul lucru .
Am vazut copil pierdut la 4 luni ,deci fara voia mamei care nu s-a odihnit ,pana cand mama nu a cerut iertare din inima la Dumnezeu .
Atunci i s-a aratat cerul plin de flori si el se "zbenguia" printre ele ,si-i zambea si-i radea fericit . Daca vrei sa crezi e alegerea ta.
Nu te supara poate ti-am zis povesti de adormit copii ,a crede nu inseamna a dovedi neaparat . Putem multe cerceta ,dar ajungem pana unde vrea El si nu mai departe .

Iarta-ma daca sant naiva ,mie imi place asa .
Iti doresc liniste si impacare sufleteasca .
Sa-ti dea Dumnezeu !

maria

Reply With Quote