Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 22.05.2007, 00:32:31
ancah
Guest

Implicit

Erzbet: O femeie inselata poate alege daca sa ierte sau nu,la fel cum are dreptul si un barbat inselat sa ierte sau nu...nu cred ca barbatul ar avea ca scuza "sunt barbat, am dreptul". Gresesc?

Eu am vorbit de optica. Inainte barbatii considerau ca isi pot permite sa insele sau sa schimbe partenera, caci , cum se spune: isi iau palaria si pleaca, adica nu doar femeile raman insarcinate si au deci probleme.
In ceea ce priveste inselatul: e la fel de grav de ambele parti. Cateodata isi cere iertare femeia, alteori barbatul. Drept la inselare nu are niciunul, chiar daca multi fac acest lucru.

Si pentru ca vorbim despre acest lucru, iata ca am citit zilele trecute despre virginitatea in cuplu. Acest lucru inseamna a fi virgin pentru restul lumii, mai putin pentru sot si sotie. Ma gandesc ce lucru tainic si frumos ii leaga pe acesti soti, care nu au cunoscut pe nimeni altcineva si care nu mai impart cu nimeni aceasta bucurie. Acest lucru creeaza o legatura pe viata, asa cum a gandit-o Dumnezeu pentru noi oamenii si cum ne sta noua bine .
Reply With Quote