View Single Post
Vechi 04.09.2010, 14:48:41
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
De ce spun Linux și sunt fan Linux (e aproape o filosofie de viață)? Distribuțiile de Linux conțin o sumedenie de softuri opensource aproape pentru orice dorești. Cel care vrea să învețe cu adevărat informatică nu va rămâne prea mult cu Windows-ul în brațe. Și dorința de a învăța informatică poate fi o alternativă la jocuri atunci când deschidem calculatorul.
Totuși, până la urmă e o chestiune de alegere, sunt destui informaticieni capabili care se simt destul de bine pe lângă "realizările" lui Billy Gates.

Iertare pentru acest off topic. Nu am să mai intervin în acest topic cu astfel de probleme.
Nu stiu daca se poate spune ca un sistem de operare poate fi o filozofie de viata, decat asa mai in gluma. Ca sa inveti sa lucrezi cu Linux este nevoie de ceva mai multa rabdare decat la Windows, deci mai mult timp pierdut cum ar spune unii in fata PC-ului. Dupa cum ai spus si tu, Linuxul are un caracter insa mai educativ si mai putin comercial decat Windowsul

Esti pe sectiunea de general al forumului, cred ca aici se pot discuta mai multe chestiuni decat cele strict legate de religie.
Reply With Quote